De Hurom HF-SBC06-Stainless bereidt sap uit vers fruit volgens het Slow Squeezing System™.
CONSUMER FOCUS
Hurom informeert de consument op de website uitgebreid over het slow juicer proces: dat kneust, perst en maalt het fruit in traag tempo. Het resultaat is veel meer sap vol voedingsstoffen, vitamines en essentiële enzymen. Dat klinkt goed. Ook de vergelijkende plaatjes met bestaande sapcentrifuges zijn veelbelovend. Alle reden voor een goede test.
NIEUWHEID
Sap-persen bestaan al veel langer, dus revolutionair is het principe niet. Eerder een mooie technologische evolutie van een bestaand product in een prima afgewerkt ontwerp.
MARKETING STRATEGIE
De adviesprijs van € 469,– voor dit topmodel in de reeks vraagt om een zeer bewuste aanschaf van de consument. Het apparaat moet daarin concurreren met luxe sapcentrifuges van bekende merken die met ca. 300 euro een stuk goedkoper zijn. De hoge prijs is waarschijnlijk een goede keuze: het maakt de innovatie wel zo geloofwaardig.
TOTAAL
The proof of the pudding is in the eating. Het persresultaat is uitstekend en de gedachte dat het ook nog eens extra veel vitaminen bevat, maakt de gang naar de fruitboer een stuk leuker. Dit product maakt zijn belofte zeker waar!
Terug naar overzicht